GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Kızıkhamurkesen Ortaokulu

Nis

Kazanan öğrencilerimizi gönülden kutlar, emek veren her öğrencimize teşekkür ederiz.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yaptığımız etkinlikler

Mrt

Kızıkhamurkesen Okulu olarak "hayal et, kes-yapıştır, tasarla" mottolu yarışmamız tüm öğrencilerimizin katılımına açıktır. Yapman gereken sadece hayl gücünü kullanıp çevrendeki malzemelerden yararlanarak bir tasarım yapman. Haydi gel sende katıl!

Mrt

Okulumuzda öğrencilerde bir afet bilinci oluşturmak adına deprem tatbikatı yaptık. Kontollü bir biçimde öğretmenlerimizle beraber öğrencilerin olası bir durumda nasıl davranacağını tespit ederek, tatbikattan sonra yaptıkları yanlışları dile getirerek, nasıl davranmaları gerektiğini öğrencilerimize anlattık.

Ara

Gaziantep'in Kurtuluşunun Yıldönümü kutlama programımızdan renkli görüntüler... Yöresel Antep kıyafetleri ve Antep Mutfağına sahne olan törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okul Temsilcisi seçimleri adeta şenlik havasında ve tüm okulun katılımı ile gerçekleşti. Kapalı oy, açık sayıma dayanan seçimde oy çokluğu ile öğrenci temsilcimiz 8/A Sınıfından İSHAK DALYAN seçilmiştir.

Ara

Tutum, Yatırım ve Yerli Malları Haftası kutlu olsun.

Ara

Okul olarak hep birlikte kitap okuma saati gerçekleştirdik.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlu olsun. Hayatı paylaşmak için engel yoktur. Asıl engel kalplerdedir. Kalplerimizdeki engelleri kaldırmamız dileğiyle...

Ara

Öğrencilerine ışık tutarak onları geleceğe kazandırmaya çalışan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.