Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Kızıkhamurkesen Ortaokulu

Telefon : 03424425079
Belgegeçer : 05055730061
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://kizikhamurkesenortaokulu.meb.k12.tr
Adres : KIZIKHAMURKESEN MAH. 92001 NOLU SK. NO 41 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
VİZYON : Türkçeyi doğru ve güzel kullanabilen, üst öğrenime devam noktasında istekli ve hazır, orta ve uzun vadede orta öğretim ve bursluluk sınavlarında başarılı olmanın yanında, öğrencilerin kabiliyetleri noktasında sportif faaliyetlere katılan ve katıldığı faaliyetlerde başarı elde eden, yeteneklerine göre mesleki eğitime yönelen, sorumluluğunun farkında olan, kendine güvenen, okuluna, öğretmenine, arkadaşlarına ve çevresine karşı saygılı ve sorumluluklarının bilincinde öğrenciler yetiştirmek.
MİSYON : Öğrencilerimizin, hayatta kendilerine lazım olan temel bilgi ve becerilere sahip, milli duygu ve değerleri özümsemiş, bireysel yeteneklerinin farkında olan, ilgi duyduğu alanın farkına varmalarını sağlayan ve en nihayetinde yaptığı işi en iyi şekilde yapmayı önemseyen öğrenciler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.
BAŞARILAR : 2014 ve 2015 TEOG SINAVLARI SONUÇLARINA GÖRE ÖĞRENCİLERİMİZ SAĞLIK MESLEK LİSESİ VE ÇEŞİTLİ ANADOLU LİSELERİNE YERLEŞMİŞLERDİR.

Öğretmen :8
Öğrenci :87
Derslik :5
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2700
Öğretim Şekli :TAM GÜN (NORMAL EĞİTİM)...Okulumuzda 2 Anasınıfı Öğretmeni, 3 Sınıf Öğretmeni, 7 Branş Öğretmeni olmak üzere toplam 12 öğretmen bulunmaktadır.İlkokul ve ortaokul aynı binadadır.
Saatler : Derslerimiz 8.10 da başlayıp 14.50 de bitmektedir.
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Okulumuz kaloriferlidir.
Servis : Okuldaki tüm öğretmenler öğretmen servisiyle merkeze geliş-gidiş yapmaktadır. Ayrıca okulun önünden merkeze belediye otobüsü de geçmektedir.
Ulaşım : Okuldaki tüm öğretmenler öğretmen servisiyle merkeze geliş-gidiş yapmaktadır. Ayrıca okulun önünden merkeze belediye otobüsü de geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Şehitkamil ilçesi Kızıkhamurkesen Mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuzda ilkokul ve ortaokul aynı binadadır. Okulumuz il merkezine 35 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda her sene öğrenciler arası Futbol Şampiyonası düzenlenmektedir. Aynı zamanda öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla Voleybol ve Bedminton Turnuvaları da yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı eTwinning
Proje Çalışmaları : TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı eTwinning-Keep Calm and focus on Cern Projects !!! ( Sakin Olun ve CERN Projelerine Odaklanın !!!) Erasmus+
Yazdır :